Voet- en enkelklachten

Pijn in de voet en enkel komt veel voor bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid. De klachten kunnen op diverse manieren ontstaan. Denk aan een ongeval tijdens het sporten of een verkeerde houding tijdens uw werk of hobby. Daarnaast kan de stand van de voet ook een oorzaak voor klachten zijn. De meeste voet- en enkelklachten zijn goed te behandelen met fysiotherapie. Onze specialisten zoeken graag samen met jou naar een oplossing!

Voetklachten knooppunt fysio venlo venray baarlo

Voetspreekuur

In samenwerking met Reumkens Voet&Zorg bieden wij het voetspreekuur aan waarin jij je klachten kunt laten beoordelen en eventueel behandelen door een fysiotherapeut, podoloog en/of orthopedisch schoentechnicus. Door de samenwerking kunnen wij op een snelle en effectieve manier resultaat bieden.

  • Voetspreekuur Knooppunt Venray: donderdag 11.30 tot 12.30 uur
  • Voetspreekuur Knooppunt Baarlo: vrijdag 13.30 tot 14.30 uur

Wil je tijdens een van de spreekuren je klachten laten beoordelen? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van de afspraak.

Aanmelden voetspreekuur

Met het versturen van dit formulier geef ik Knooppunt Centrum voor Gezondheid toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.