Vacatures & stageplaatsen

Op deze pagina vind je de beschikbare vacatures bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid.

VACATURE MEDEWERKER FRONTOFFICE

Heb jij een afgeronde secretariële opleiding op MBO of HBO-niveau ? Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een frontoffice functie, ben je initiatiefrijk & communicatief vaardig én lijkt het jou interessant om te werken in de zorg? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

vacature frontoffice medewerker baarlo

VACATURE FYSIOTHERAPEUT/MANUEEL THERAPEUT

Begin jij het nieuwe jaar goed met een toffe nieuwe baan bij een praktijk die graag in jou investeert? Wil je graag samenwerken met een warm en kundig team van gedreven collega’s? Wil je niet alleen onderdeel zijn van ons team maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen, dan is dit jou kans

vacature fysiotherapeut manueel therapeut venlo venray

VACATURE FYSIOTHERAPEUT GERIATRIE

Wij zijn op zoek naar een gedreven fysiotherapeut geriatrie in regio Venlo – Venray voor een fulltime dienstverband.

Vind je het leuk om te werken in een multidisciplinair team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze vacature fysiotherapeut geriatrie echt iets voor jou!

Wij zoeken iemand die beschikt over een diploma Master Geriatrie (of in opleiding), kennis van en ervaring met de geriatrische cliënt heeft en proactief is. Bekijk de volledige vacature ..

vacature fysiotehrapeut geriatrie venlo venray baarlo

VACATURE MANUEEL THERAPEUT

Ter versterking van ons multidisciplinair team zijn wij bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid op zoek naar een gedreven manueel therapeut (i.o) voor een fulltime dienstverband.

Beschik je over een diploma Fysiotherapie en manueel therapeut (of in opleiding) en ben je een ambitieuze teamplayer? Dan is deze vacature echt iets voor jou..

manueel therapeut venray baarlo venlo

VACATURE FYSIOTHERAPEUT/ MASSEUR/LYMFETHERAPEUT (DE)

Ben jij een (pas afgestudeerd) fysiotherapeut die op zoek is naar een baan? Wil je ervaring opdoen zodat je kunt groeien als fysiotherapeut ?

Physio Plus, onze vestiging in Duitsland, is op zoek naar een Fysiotherapeut voor een fulltime dienstverband

Open sollicitatie

Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, ook voor een stageplaats. Onze praktijk groeit namelijk continu door en de vraag naar mankracht neemt toe, mede door onze goede kwaliteit en ruim 10 jaar ervaring. In onze fysiotherapiepraktijk werken we bovendien samen in een multidisciplinair team, zodat we regelmatig op zoek zijn naar open en ondernemende personen die houden van samenwerken. Wij bieden je een leuke en ontspannen werksfeer in een moderne omgeving.

Sollicitaties en aanvragen voor stageplekken kun je sturen naar peno@knooppunt-centrum.nl, t.a.v. Wendy Peeters.