Shockwave Baarlo/Venlo: 077 4778305 Shockwave Venray: 0478 729932 info@shockwave-centrum.nl
Weer pijnvrij bewegen met Shockwave!
Direct een afspraak maken

Shockwave Therapie

Shockwave therapie is voor veel mensen nog een onbekend fenomeen. Op deze pagina leggen we de werking van shockwave therapie nader uit en kunt u een consult aanvragen als u het gevoel hebt dat de therapie een oplossing kan zijn voor uw klachten. 

Bekijk hier onze brochure

Heeft u een van deze klachten?

  • Hielspoor
  • Schouderpijn 
  • Golf-/tennisarm
  • Golf-/tenniselleboog
  • Achillespees klachten

Behoort u tot de talloze patiënten die chronische pijn lijden en al het mogelijke hebben geprobeerd om ervan verlost te raken? Injecties, medicatie, fysiotherapie, relaxatiemethodes. Keerde uw pijn ook altijd na korte tijd terug, vaak zelfs erger dan voordien? Dan kan shockwave therapie wel eens een uitkomst voor u zijn.

Diverse wetenschappelijke studies tonen namelijk aan dat shockwave therapie erg goede resultaten geeft. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen of van de slijmbeurs. Ook verkrampte spieren of spierknopen kunnen veel pijn veroorzaken.

 Shockwave Baarlo

Vandaag geopend tot 20:00

 Shockwave Venray

Vandaag geopend tot 18:00

Geen medicatie of operatie nodig

Shockwave therapie wordt officieel als Extracorporeal Shockwave-Therapie (ESWT) aangeduid. In tegenstelling tot conventionele behandelmethodes kunnen we met shockwave therapie de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de bron bestrijden. Zonder medicatie of chirurgie. Succesvolle resultaten worden al na enkele behandelsessies bereikt.

Stimuleert eigen genezingskracht

Uw shockwave therapeut lokaliseert de bron en het pijngebied door middel van echografie. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste techniek: echoweergave in kleur. Door middel van deze kleurenecho kunnen we  ontstekingen zichtbaar maken. Na het onderzoek stellen we het letsel bloot aan korte shockwave-impulsen. Deze hoog energetische, akoestische impulsen verbeteren de stofwisseling en bloedcirculatie in het pijngebied. Ze stimuleren zo het herstelmechanisme van het lichaam. Met andere woorden: shockwave activeert de eigen genezingskracht van uw lichaam

Klanten over Shockwave Centrum

"De calcificaties zijn niet meer zichtbaar"

alle reacties lees meer

"De gefocusserde shockwave behandelde het precieze gebied"

alle reacties lees meer

"Er is goed uitgelegd wat de behandeling inhield"

alle reacties lees meer

"Het resultaat mag er zijn"

alle reacties lees meer

"De klachten zijn nu al enkele maanden verdwenen. Ik tennis en ren weer."

alle reacties lees meer

Copyright © Shockwave Expertise CentrumCreated by LR Internet