REVALIDATIE CORONA

Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid hebben we een zorgstraat opgezet om optimale zorg te bieden bij de revalidatie van coronapatiënten.

Het behandelteam bestaat uit (long) fysiotherapeuten, ergotherapeuten, een diëtist, een slaapoefentherapeut / oefentherapeut Cesar en een logopedist.

Bij de begeleiding richten we ons zowel op de revalidatie van coronapatiënten die thuis ziek zijn geweest als patiënten die in het ziekenhuis hebben gelegen. Beide groepen blijven na herstel van COVID-19 vaak nog klachten ervaren. De klachten kunnen voor iedere ex-patiënt anders zijn. Lichamelijke klachten als vermoeidheid en afgenomen spierkracht komen veel voor. Maar ook geestelijke klachten als angst en concentratieproblemen. Daarom is de samenwerking tussen de  verschillende disciplines essentieel voor  de revalidatie.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken naar aanleiding van jouw klachten als gevolg van corona? Bel dan  077-4778305 (Baarlo en Venlo),  0478-729932  (Venray) of stuur een mail.