Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Pijnvrij bewegen

Shockwave Therapie

In ons Shockwave Expertise Centrum, onderdeel van Knooppunt Centrum voor Gezondheid, beschouwen we Extracorporale Shockwave Therapie (ESWT) en echografie als een van de meest innoverende en effectieve ontwikkelingen in de recente behandeling van chronische pijn. Het doel is om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Voor de behandeling maken we gebruik van het meest geavanceerde shockwave apparaat. Vooral de combinatie van gefocusseerde en radiale shockwave maakt het verschil. Want zo kunnen we 7 keer dieper behandelen, wat veel effectiever is. Daarnaast combineren we de behandelingen met echografisch onderzoek, om zo de precieze bron van de pijn te lokaliseren en doelgericht te behandelen. Voor jou houdt dat in dat je sneller van uw klachten af bent.

Ons Shockwave Expertise Centrum is in Noord-Limburg beoordeeld met de hoogste score door de Nederlandse Vereniging voor Shockwave Therapie: 6 sterren. Onze therapeuten volgen dan ook voortdurend scholingen, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Echografie
Shockwave Expertise Centrum maakt gebruik van echografisch onderzoek. Met echografie kan een veel specifiekere diagnose gesteld worden. Welke structuurverandering gaat samen met een functiestoornis? Kan ik dit zelf behandelen of verwijs ik door naar een ziekenhuis? En als ik ga behandelen kies ik dan voor een heel intensieve aanpak of voor 'wait and see'? Een gescheurde pees vraagt om een heel andere aanpak dan een gezwollen pees. Ook herstel belemmerende factoren worden eerder duidelijk: een cyste bijvoorbeeld, of verkalking. Met echografie weet je of een bepaalde behandelmethode kansrijk zal zijn. 

Meer informatie vind je op de website van Shockwave Expertise Centrum

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet