Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw hulpmiddel vakkundig samengesteld

Orthopedische instrumenten

Al decennia lang is POM verbonden aan de Sint Maartenskliniek, UMCN Radboud, CWZ Nijmegen, Pantein en meerdere ziekenhuizen/verzorgingshuizen in de omgeving.

We werken met vooruitstrevende en zeer gemotiveerde behandelaars met praktijkervaring in het aanmeten, vervaardigen, passen en afleveren van prothesen, orthesen en schoenen. Deze behandelaars beschikken over analytisch denkvermogen en zijn geïnteresseerd in het analyseren van de menselijke gang, het toepassen van technologieën en het voorlichten van cliënten. Ook zien zij het als een uitdaging om op zoek te gaan naar creatieve, innovatieve en effectieve oplossingen; om hiermee de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven bij mensen met een fysieke beperking te waarborgen of te verbeteren.

Alle behandelaars zijn goed thuis in het behandelen van cliënten op een respectvolle, toegewijde en effectieve wijze. De sociale en communicatieve vaardigheden stellen hen in staat innemende en informatieve gesprekken te voeren, aandachtig te luisteren, te rapporteren en mondelinge presentaties te geven. Zij kunnen zowel op autonome wijze werken als nauw samenwerken met artsen en paramedici. Kortom; het zijn dynamische, enthousiaste, ruimdenkende personen met een pro-actieve houding.

Ons assortiment is divers: we hebben gespecialiseerde teams in been- en armprothesen, handorthesen, kinderorthopedie, revalidatie, scoliose, orthopedische schoentechniek en podotherapie. Op het gebied van sporthulpmiddelen zijn we op hoog niveau gespecialiseerd. Samen met jou zoeken we naar de meest functionele en rendabele oplossing. Natuurlijk met inachtneming van alle regelgevingen in de sportwereld. De vergoeding van de verschillende hulpmiddelen is divers. Op het moment dat het hulpmiddelenzorg betreft gaat de factuur naar de verzekering. Is het een DBC, dan sturen we de factuur naar het desbetreffende ziekenhuis. Natuurlijk zijn er ook hulpmiddelen die niet binnen een vergoeding vallen en deze zijn dan voor de eigen rekening. 

Al enige tijd werken we samen met Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Door op locatie samen te werken met diverse therapeuten - zoals ergotherapeuten, fysiotherapeuten en podotherapeuten -, kunnen we je een nog betere service leveren. Op deze manier vullen we elkaar aan en kunnen we complexe problemen sneller en beter analyseren. Momenteel zijn onze orthopedisch instrumentmakers elke donderdag aanwezig in Baarlo, van 13.30 tot 15.00 uur. In Venray zijn we die dag van 15.30 tot 17.00 uur aanwezig.

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan mag je contact opnemen via telefoonnummer 026-2042222 of via het e-mailadres info@pomnijmegen.nl.

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet