Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Astrid van Staveren

Astrid van Staveren

Ik ben sinds 2013 werkzaam als logopedist bij logopedisch centrum Blerick. Ik werk met veel plezier als Allround logopediste, waarbij ik gespecialiseerd ben in spraak-taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen, taal-spraakproblematiek bij volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, slikproblematiek en stemproblemen.

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen binnen dit vakgebied, daarom volg ik regelmatig cursussen. Zo ga ik dit jaar starten met de basisscholing Parkinson en ben ik toegelaten tot Parkinsonnet, en volg ik de cursus manuele larynxmanipulatie om cliënten met stemproblemen nog efficiënter te kunnen behandelen.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet