Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Karin Nabben

Karin Nabben

"Volg je gevoel"

Karin is haptotherapeute en zoekt samen met de cliënt een gezonde balans tussen denken, voelen en handelen in het alledaagse leven. Door het gevoelsleven te verkennen, bewuste keuzes te maken en mogelijkheden te vinden, wordt het gevoelsleven verhelderd en komt u weer in uw eigen kracht te staan. Het welbevinden wordt zo geoptimaliseerd.
Daarnaast is Karin haptonomisch zwangerschapsbegeleidster. Karin is GZ- en VVH-geregistreerd.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet