Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Marlous van Megen

Marlous van Megen

"Psychische klachten, iedereen kan het overkomen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing"

Marlous is als psycholoog werkzaam op de locaties Baarlo en Venray. Ze houdt ervan om samen met de ander te puzzelen. In de psychologische behandeling gaat ze samen met u aan de slag. Samen met u wordt onderzocht wat u bezig houdt. Hoe uw klachten samenhangen met hoe u als persoon in elkaar zit. Gericht zijn op mogelijke oplossingen, in plaats van gericht te zijn op problemen. Stap voor stap samen onderzoeken wat er nodig is voor verandering. En steeds gericht blijven op kwaliteiten die u allang in huis hebt, maar die ondergesneeuwd zijn geraakt door bijvoorbeeld depressieve gevoelens, angstklachten, spanningen, lichamelijke klachten of traumatische gebeurtenissen.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet