Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Joyce Walter

Joyce Walter

"Lach, haal adem, neem de tijd en zie waar het écht om gaat"

Joyce houdt zich bezig met communicatie bij neurologische patiënten, in de breedste zin van het woord. Ze is werkzaam op de locaties Baarlo en venray, maar komt ook aan huis. Zowel een cliënt als zijn omgeving -ieder met hun eigenheid- zijn hierbij van belang. Een ziekte of infarct heeft vaak grote gevolgen voor het spreken. Met vakkundigheid, humor en betrokkenheid gaat Joyce op zoek om ieder vanuit zijn eigen kracht, kwaliteit en mogelijkheden te laten communiceren. Joyce is naast Parkinsonnet-en MS-therapeut ook afasie- en mimetherapeut. 


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet