Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Rick Lommen

Rick Lommen

"Samen met u kijk ik graag net iets verder, niet alleen naar de klacht en oorzaak, maar ook naar een blessure vrije toekomst, een lichaam in optimale conditie"

Begin 2015 is Rick afgestudeerd als fysiotherapeut aan de opleiding te Heerlen. Na de opleiding heeft Rick bij verschillende zorginstellingen gewerkt en sinds een aantal maanden voert hij zijn vak met veel plezier, enthousiasme en leergierigheid uit bij Knooppunt. Sport is zijn grote passie. Dit implementeert hij ook graag binnen zijn behandelingen. Hij streeft er naar om patiënten middels functionele behandelingen en training zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen. Rick heeft als specialisatie orthopedische revalidatie en is momenteel bezig met de opleiding tot manueel therapeut.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet