Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Ramon Jacobs

Ramon Jacobs

"STOP met wensen, START met doen"

Na het afronden van het CIOS heeft Ramon met succes de Bacheloropleiding tot Psychomotorisch Therapeut (PMT) en opleiding tot ESP Sportfysiotherapeut afgerond. Met zijn achtergrond als bewegingsagoog, psychomotorisch therapeut en sportfysiotherapeut, begeleidt Ramon patiënten niet alleen op motorisch vlak, maar indien wenselijk ook op het mentale/ psychische vlak. Binnen Knooppunt begeleidt Ramon met veel plezier enthousiasme verschillende trainingsgroepen, waaronder het Afvallen met Knooppunt-programma. Daarbij streeft hij naast gewichtsreductie, verbeteren van conditie en krachtopbouw, naar gedragsverandering en een verbeterde leefstijl.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet