Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

José Boitelle

José Boitelle

"Met maximale inzet en praktische instelling doe ik mijn uiterste best om samen met mijn cliënten een optimaal resultaat te behalen"

Kennis en vakmanschap zijn absolute sleutelwoorden bij José. Als afgestudeerd fysiotherapeute en in het rijke bezit van een master degree in de manuele therapie, ziet José alle opgedane kennis en ervaring als verrijkingen in haar vakgebieden. Bovendien heeft ze zich ook gespecialiseerd in de  sportfysiotherapie en dry needling. Door al deze kennis staat José voor een adequate behandeling van haar patiënten.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet