Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Carina Heer

Carina Heer

"Een gezond lichaamsgewicht betekent meer levenskwaliteit en ''lekker in je vel'' voelen."

Fysiotherapeut Carina Heer is na haar bacheloropleiding Fysiotherapie in Nijmegen in 2014 bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid gaan werken. Eind 2014 rondde ze de opleiding voor Oedeemtherapie en Manuele lymfedrainage af. In september 2017 heeft Carina haar 2-jarige opleiding tot ESP-sportfysiotherapeut afgerond. Ze ziet het als haar uitdaging om mensen zo goed mogelijk te begeleiden bij trainingen, revalidatie en herstelprocessen. Daarnaast begeleidt ze het AMK programma (Afvallen met Knooppunt), iets waar ze ook heel veel plezier aan beleeft. Carina houdt van haar vak en laat dit elke dag  met veel enthousiasme, liefde en empathievermogen zien.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet