Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Sander van Goethem

Sander van Goethem

"Bewegen is meer dan alleen mobiel zijn"

Fysiotherapeut Sander heeft vóór zijn werkzaamheden bij Knooppunt ruime ervaring opgedaan in Oostenrijk, met acute revalidatie. Eerlijk en serieus advies met een gezonde portie humor is typerend voor de werkwijze van Sander. Sander studeert momenteel aan de school voor manuele therapie in Utrecht. Binnen deze stroming in de manuele therapie wordt gewerkt volgens het EggShell principe: tijdens de behandeling wordt kracht gebruikt op een manier, waarbij zelfs ‘een eierschaal nog niet zou breken’.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet