Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Marieke van Roij-Peeters

Marieke van Roij-Peeters

"Elke patiënt is uniek, en verdient een behandelplan op maat welke aansluit bij de hulpvraag van de patiënt"

Marieke werkt sinds 2010 als fysiotherapeute bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid. In 2012 heeft ze de opleiding Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder afgerond en is sindsdien ook werkzaam als oedeemfysiotherapeute. In 2012 is ze gestart met de 4-jarige masteropleiding oncologiefysiotherapie (MOPT, Master Oncologic Physical Therapy), welke ze in juni 2016 heeft afgerond. In de verbreding oncologie ziet Marieke een uitdaging om mensen gedurende hun ziekteperiode en de periode daarna zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Met haar kennis, zorgzaamheid en betrokkenheid probeert ze de kwaliteit van leven en het fysieke functioneren van de individuele patiënt te optimaliseren. Ze is aangesloten bij FyNeOn, een regionetwerk voor oncologiefysiotherapeuten, die streven naar kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg voor mensen met kanker en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van de ziekte. Mariekes enthousiasme, ruime werkervaring en deskundigheid, zorgen ervoor dat u bij haar in goede handen bent.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet