Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Ward Stroucken

Ward Stroucken

"Samen met een cliënt proberen het optimale uit de behandeling te halen, dat vind ik een uitdaging"

Ward is gestart met de opleiding CIOS (sportopleiding), die hij succesvol heeft afgerond. Vervolgens heeft hij in Nijmegen de HBO-opleiding tot fysiotherapeut gevolgd en volbracht. Omdat hij zich nog verder wilde verdiepen is hij inmiddels ook in het bezit van de master musculoskeletale revalidatie met manuele therapie als uitstroomprofiel. Eerlijk en serieus advies met een gezonde portie humor is typerend voor de werkwijze van Ward.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet