Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Bas Erren

Bas Erren

"Iedereen kan bewegen, bewegen doe je op jouw manier!"

Bas Erren is de sportinstructeur van Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Hij heeft de opleiding Sport- en bewegingscoördinator op het CIOS succesvol afgerond als sportinstructeur en lifestyle coach: "Iedereen kan bewegen en gaan voor een gezonde leefstijl." Hij begeleidt samen met collega's onder andere het Afvallen met Knooppunt-programma. Bas is momenteel op weg naar het succesvol afronden van zijn bachelor-opleiding tot fysiotherapeut.


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet