Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Jouw gezondheid, dat is onze focus

Onze specialisten

Het team van Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit vakbekwame professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

Leiders in Peel en Maas, Venlo en Venray
Door jarenlang professioneel en vooruitstrevend maatwerk te leveren, door ons hoge opleidingsniveau en door permanente bijscholing hebben wij in de regio Peel en Maas, Venlo en Venray een leidinggevende rol gekregen in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je dan ook in goede handen. Graag stellen wij hier ons team aan je voor.

 

Maaike Jacobs-Schell

Maaike Jacobs-Schell

"Zo veel mogelijk en zo lang mogelijk zelfstandig uw taken uitvoeren naar eigen tevredenheid, dat is waar het om gaat."

Maaike is in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Ergotherapie op de HAN in Nijmegen en werkt sinds 2018 bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid als ergotherapeut. Sinds het afronden van haar opleiding heeft ze kort ervaring opgedaan in de eerstelijns en revalidatiezorg in Nederland. Vervolgens is ze in een grote praktijk in Duitsland werkzaam geweest. Daar heeft ze zowel met kinderen als met volwassenen met diverse uiteenlopende ziektebeelden gewerkt. Maaike gaat elke uitdaging aan: “Of je nu jong bent of wat ouder, samen zoeken we naar een passende behandeling die aansluit bij jou mogelijkheden!”


Disciplines


Terug naar het overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet