KNOOPPUNT FIT PROGRAMMA

Verantwoord sporten onder begeleiding van een therapeut

Wil je graag weer meer bewegen? Maar is fitness bij een ‘gewone’ sportschool niks voor jou? Het Knooppunt Fit programma bij onze praktijken in Baarlo en Venray biedt trainingen aan in een veilige en verantwoorde (sport)omgeving, onder begeleiding van een sport-motorisch therapeut of fysiotherapeut.

Met hulp van onze therapeuten kun jij je doelstellingen realiseren door middel van een gericht trainingsprogramma. De vorderingen worden bijgehouden door op regelmatige basis een testmoment in te bouwen. Tijdens het Knooppunt Fit programma kun je gratis gebruik maken van hartslagmeters.

Zet de eerste stap en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

We hebben verschillende trainingsvormen:

ParkinsonFit

therapie parkinson

LongFit

longfit longrevalidatie

HartFit

hart en long revalidatie

Bovendien hebben we bij Knooppunt  Centrum voor Gezondheid in Baarlo de meest moderne fitnessapparatuur zoals eGym en Efle-xx.

eGym – fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in Baarlo is de slimme krachtcirkel van eGym in combinatie met efle-xx mobiliteitstraining! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!

Wat is eGym

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in . Je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de eGym cirkel?

✓ Eenvoudig en veilig
✓ Effectieve training
✓ Slechts 2 x 30 minuten per week
✓ Optimale begeleiding
✓ Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender

Zet de eerste stap naar een duurzaam gezonde leefstijl en maak direct een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

efle-xx -Voorkom en corrigeer een verkeerde houding!

Uniek in Baarlo, het revolutionaire efle-xx trainingsconcept. efle-xx maakt mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.
Wist je dat de gemiddelde volwassen persoon in Nederland 8,5 uur per dag zittend doorbrengt? In de auto, op kantoor, of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan.

Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.

Zit je veel tijdens je werk of in je vrije tijd? Dan is efle-xx de perfecte oplossing voor jou!
efle-xx is ook ideaal voor sporters die last hebben van verkorte spieren door hun eenzijdige trainingsbelasting.

Waarom training met efle-xx?

Mobiliteitstraining met efle-xx is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij efle-xx de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

De voordelen van efle-xx:

✓ Training van 14 verschillende spiergroepen
✓ Automatische toestelinstellingen
✓ Veilige en begeleide uitvoering van de oefening
✓ Resultaten zicht- en voelbaar binnen 3 tot 6 weken!

Zet de eerste stap naar een duurzame gezonde leefstijl en maak direct een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.