Ervaringen

“Rugpijn verdwenen”

Voor mijn, al langere tijd, zeer pijnlijke rug ben ik door fysiotherapeut Malyar Haresse Nasri in september 2018 behandeld in Venray.  Na twee keer behandeld te zijn voelde ik al een flinke verbetering. Na 7 keer was de rugpijn verdwenen.
Malyar is een zeer bekwame en prettige fysiotherapeut. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
Nogmaals bedankt Malyar.

Trudy Hendrikx

“Na 2 weken Metaboost 2,5 kg afgevallen”

Ongeveer 2 jaar terug ben ik gestopt met roken. Hierna ben ik 7 kilo aangekomen. Na een tijdje ben ik 2 kilo afgevallen, maar de rest van de 7 kilo ben ik na 2 jaar nog niet kwijt. Bij Knooppunt heb ik gehoord over de Metaboost. Ik heb hier informatie over…

Halime Koseoglu

“Ik zit beter in mijn vel”

Ik ben gestart met het Afvallen met Knoopppunt (AMK) programma omdat ik een enkelfractuur heb gehad en omdat ik een fitter en gezonder leven wilde. Na het volgen van de AMK programma beweeg ik meer, eet ik kleinere porties en gezonder, drink ik meer water en zit ik beter in…

Yvonne Staatsen

“Het gaat binnenkort weer lukken………..”

lekker hardlopen in de buitenlucht! Ik ben superblij met de kundige begeleiding van jullie enthousiaste fysiotherapeuten.

Gonnie Wijnands

”Een Kei in zijn vak!”

Voor tweede keer onder behandeling bij Malyar Haresse-Nasri in Venray. Wat een fantastische fysio, een kei in zijn vak. Enorm tevreden, ik raad hem iedereen aan. Na de eerste behandeling is er een aanzienlijk grote afname van mijn klachten. Bedankt weer!

Trayanka Dierx

‘Dikke complimenten voor Chantal en team Knooppunt”

Chantal red ons (kantoor Venray bestaande uit Mayke en Mieke) keer op keer! Aangezien onze werkomstandigheden voornamelijk vallen onder bureauwerkzaamheden, kregen wij op langere termijn steeds meer klachten. Hierom zijn wij regelmatig naar Chantal geweest voor rug en nekklachten.Tijdens deze bezoekjes heeft zij ons echt ontzettend goed geholpen en verminderde de klachten. Chantal en Knooppunt…

Mieke en Mayke

“Het resultaat was opvallend”

Zes maanden geleden kreeg ik een nieuwe heup. Na een klein uurtje snijden, zagen, plakken en hechten was de al maanden durende pijn verdreven en mocht ik met de fysiotherapeut aan het werk. Chantal (Nijssen) kwam thuis op bezoek en na enige weken wisselden we dat om. Een traject van…

Jos Waals

“Ik voel me thuis in de AMK groep”

Mijn ervaringen bij het Knooppunt Baarlo en zeker met AMK programma zijn heel positief. Ondanks dat het afvallen niet zo gaat als ik graag zou willen, voel ik me veel beter in mijn vel zitten. Ik kan ook vergelijken. Na mijn ongeluk, diverse operaties en complicaties o.a. de post traumatische…

Nelly Geelen

“Metaboost heeft ons een duw in de goede richting gegeven”

Op 11 januari zijn we gestart met een gezellige groep van dames en heren voor de Metaboost. Samen gaan we 2 weken een schema volgen, om af te vallen en/of meer energie te krijgen.
We kregen uitleg van Lieke en Hélène over het programma. Met een duidelijk schema over wat je moet eten en hoe je het beste kunt sporten.
Je eet veel eiwitten (kwark, eieren, veel groente en `s avonds een klein stukje vlees) en drinkt natuurlijk veel water, thee e.d. Dus geen koolhydraten, dit om je vetverbranding op gang te brengen.
Hierbij sport je elke dag minimaal een half uur intensief. Zodat je je lichaam aanzet tot verbranding. Wij deden dit bij Knooppunt Baarlo in de zaal.
De eerste dagen merkte je dat je energielevel echt wel minder werd, maar daarna kreeg je meer energie ondanks het anders eten en veel sporten.
Na een week kwamen we weer met de groep samen om ervaringen uit te wisselen en weer met Lieke en Hélène te bekijken hoe we de tweede week in moesten gaan. De resultaten die werden behaald waren super. Dit stimuleerde zeker om verder te gaan.
Maar natuurlijk zijn er momenten geweest in de afgelopen week dat het moeilijk was. Bij mij was dat de behoefte aan een boterham met pindakaas, of bij sommige een heerlijke cappuccino.
Maar gelukkig mag je in de tweede week weer de koolhydraten rustig opbouwen.
Dus brood, of knäckebröd. En de laatste dagen weer wat aardappelen of rijst, pasta.
Na twee weken kwamen we nog een keer bij elkaar om alles te evalueren en tips te krijgen van hoe kunnen we nu verder.
Ons heeft het veel gebracht, we zijn bewuster gaan eten. Toch wel een aantal kilootjes minder. Ons heeft het echt de duw in de goede richting gegeven om door te gaan.

Peter-Paul en Dorrie