Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Lees de ervaringen van onze cliënten

Cliënten over Knooppunt Centrum voor Gezondheid

"Ik voel me thuis in de AMK groep"

Mijn ervaringen bij het Knooppunt Baarlo en zeker met AMK programma zijn heel positief. Ondanks dat het afvallen niet zo gaat als ik graag zou willen, voel ik me veel beter in mijn vel zitten. Ik kan ook vergelijken. Na mijn ongeluk, diverse operaties en complicaties o.a. de post traumatische dystrofie ben ik heel veel aangekomen. Daarna heb ik veel pogingen ondernomen om weer in conditie te komen. Helaas ondervond ik dat het niet zo eenvoudig is. Blessures liggen op de loer. En ik voelde mij niet meer op mijn plaats in de sportschool.
Ik had een advertentie over het programma gelezen en heb me toen aangemeld voor de introductie avond. Goede uitleg en mij hierna aangemeld voor het AMK programma.


Waarom zijn mijn ervaring zo positief? Ik voel me thuis in de groep met sporters. Iedereen heeft zo zijn beperkingen en het wordt geaccepteerd. Geen strakke pakjes en opgepompte spierbundels. Ook heeft Knooppunt mij weer aan het tennissen gebracht, na een tennis clinic met onze AMK groep. Dit met veel plezier samen met een aantal andere medesporters van het AMK programma. Weer te kunnen tennissen, ook al is het op een lager niveau, had ik niet meer verwacht.
De problemen/blessures die ik ben tegen gekomen door weer te gaan sporten kon ik gemakkelijk ventileren en werden/worden adequaat opgepakt door de coaches. Het team is deskundig, adequaat, open en vriendelijk en oplossingsgericht. De ondersteuning van de diëtiste is heel persoonlijk en betrokken. Geen dieetregels die ik maar kort kan volhouden.

Mijn doel is langzaam maar zeker met ondersteuning van het AMK team tot een betere conditie en gewicht te komen. Daarna wil ik kijken wat voor mogelijkheden er zijn om binnen Knooppunt verder te blijven werken aan mijn conditie.

terug naar overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet