Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Lees de ervaringen van onze cliënten

Cliënten over Knooppunt Centrum voor Gezondheid

"Ik heb veel geleerd deze periode"

Een aantal jaren heb ik al last van mijn onderrug, meerdere malen in behandeling geweest bij de fysiotherapeut. Iedere keer als het weer “goed” ging dacht ik dat het wel onder controle was.Helaas blijkt in de praktijk, doordat ik ook meerdere malen terug moest voor fysiotherapie, dat het een kwaal is “waar je mee moet leren leven”. 

Begin van dit jaar startte er een onderrugprogramma, waar ik dan ook graag aan deel wilde nemen. Het zou een intensief programma worden, één keer in de week, onder begeleiding van de fysiotherapeut, samen met de groep en één keer, onder begeleiding van een fysiotherapeut, zelf de oefeningen doornemen, en thuis, het liefst dagelijks, de oefeningen doornemen. 

In de groep was een diversiteit van klachten en er werden dan ook verschillende oefeningen aangeleerd. En iedere week, tijdens de groepsles, werden er weer oefeningen toegevoegd, met als doel ook alle oefeningen te doen tijdens het programma, maar voor thuis en voor na het programma, juist die oefeningen eruit te halen die voor jouw klachten juist verlichting geven. Daarnaast werd er wekelijks teruggekoppeld hoe het je de afgelopen week gegaan was, en daar uit voortvloeiend weer tips om bepaalde dingen anders te doen om klachten te voorkomen. Ik denk dat deze opzet voor iedereen prettig was, voor mij in ieder geval wel. Tijdens deze lessen heb ik veel handvaten gekregen om ook thuis beter met de klachten om te gaan en ze zeker te kunnen reduceren.

Nu, na afloop van het programma, neem ik regelmatig de oefeningen door en daarnaast ga ik nog wekelijks naar de Knooppunt Baarlo om daar de oefeningen door te nemen en aan mijn conditie te werken. Ik kan zeggen, dat ik veel geleerd heb in deze periode, met als leuke bijkomstigheid, een heel gezellige leuke groep.

terug naar overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet