Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Lees de ervaringen van onze cliënten

Cliënten over Knooppunt Centrum voor Gezondheid

"Ik krijg een behandeling op maat"

Ik stel me eerst voor. Ik ben Lisette Colbers-Peeters woonachtig in Baarlo, getrouwd en moeder van twee prachtige zoons.
Bij mij werd in Januari 2013 borstkanker geconstateerd. Dat is iets wat je dus echt niet wil horen en je wereld stort in elkaar. Alles tolt in je hoofd, je komt in een rollercoaster terecht. Maar ik ben ik niet als ik dit gevecht niet aan ga. Wij hebben al zoveel overwonnen dus ik heb heel flink gehuild, keek mijn man en de oncoloog aan en zei: Wat is het plan en actie ik ga deze wedstrijd winnen!
Zo gezegd zo gedaan. Operatie werd gepland in Maart na heel veel onderzoeken. Deze operatie is voorspoedig verlopen. Ik was goed opgeknapt maar dan? Zoeken naar een juiste plek en juiste behandeling om weer op conditie te komen en te voorkomen dat er grote klachten ontstaan.

Die plek heb ik gevonden bij Knooppunt in Baarlo bij Marieke Peeters.
Vanaf 6 weken na de operatie ben ik bij Marieke in behandeling gegaan. Twee keer per week met uitbreiding naar drie keer per week. Zij heeft een op maat behandeling in elkaar gezet zodat ik niet overbehandeld werd maar toch wel steeds de grens moest opzoeken om zo tot een evenwicht te komen. Voor of na elke fysiobehandeling had ik de kans om te sporten. Dit heb ik met twee handen aangegrepen. Tussendoor moest ik nog chemo en bestralingen ondergaan maar ook dit is prima samen verlopen met de behandelingen die Marieke mij gaf. Ook de lymfedrainage verloopt erg goed, Marieke zorgt voor een goede balans waardoor de klachten verminderen. Eigen inbreng, daar is voldoende ruimte voor en door de constante tussentijdse evaluaties en gesprekjes is de behandeling super verlopen en sta ik nu weer waar ik moet staan. In de maatschappij. Het Oncologische sportgroepje werd door Marieke in onderling overleg opgestart. Dit verloopt ook erg goed en is goed onderbouwt naar ieders persoonlijke plan. Wij sporten elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Voor een praatje is er altijd tijd.
Ik sluit af met een positieve spreuk.
Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je er mee omgaat.

terug naar overzicht

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet