Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Je voetklachten beoordeeld door een fysiotherapeut en podoloog

Voetspreekuur

Heb je last van je voeten tijdens het wandelen? Ben je aan het trainen voor een wedstrijd en heb je last van je voeten en/of enkels tijdens het rennen? Of heb je een wedstrijd gerend en merk je nu dat je anders loopt dan normaal? Merk je dat je de laatste tijd meer last hebt van je voeten en/of enkels? Dan kan het interessant zijn om een fysiotherapeut, podoloog en/of orthopedisch schoentechnicus naar je voeten te laten kijken.

In samenwerking met Reumkens Voet&Zorg bieden wij het voetspreekuur aan waarin jij je klachten kunt laten beoordelen en eventueel behandelen door een fysiotherapeut, podoloog en/of orthopedisch schoentechnicus. Door de samenwerking kunnen wij op een snelle en effectieve manier resultaat bieden.

Voetspreekuur Knooppunt Venlo

Dinsdag 14.30 tot 15.30 uur

Voetspreekuur Knooppunt Venray

Donderdag 11.30 tot 12.30 uur

Voetspreekuur Knooppunt Baarlo

Vrijdag 13.30 tot 14.30 uur

Wil je tijdens een van de spreekuren je klachten laten beoordelen?
Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van de afspraak.

Aanmelden voetspreekuur

 

Met het versturen van dit formulier geef ik Knooppunt Centrum voor Gezondheid toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet