Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Verhelp de lichamelijke disbalans

Osteopathie

Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid gaan we uit van de osteopathie gedachte dat het menselijk lichaam bestaat uit verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden. Wordt de balans verstoord, dan kunnen o.a. chronische rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikklachten optreden. 

Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, buikklachten

Het doel van osteopathie bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid is het bevorderen van je gezondheid. Onze osteopaat beoordeelt je klacht en gaat op zoek naar de lichamelijke disbalans. Zo kan osteopathie hulp bieden bij rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en buikklachten. Naast het verminderen van deze klachten biedt onze osteopaat ook een oplossing voor diverse andere pijnen en klachten. Hij werkt slechts met zijn handen en gebruikt geen apparatuur of medicijnen. Osteopathie maakt los wat los dient te zitten en de osteopaat doet dit met zachte handgrepen. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, buikklachten en andere pijnen behandelen we dus met zachte technieken.

Een behandeling osteopathie kan plaatsvinden op locatie in Baarlo (Knooppunt Baarlo), of op locatie Venlo (Osteopathie Matthieu Janssen)

Copyright © Knooppunt Centrum voor Gezondheid | Privacy PolicyCreated by LR Internet