Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Afvallen met Knooppunt - Op een vertrouwde manier naar jou streefgewicht

Afvallen met Knooppunt

Wil je enkele kilo’s afvallen? Of misschien nog wel veel meer? En kun je daarbij een steuntje in de rug gebruiken? Dan is Afvallen met Knooppunt een schot in de roos. Afvallen met Knooppunt is voor iedereen die wil afvallen: van enkele kilo’s tot vele tientallen kilo’s. Maar afvallen is zeker niet het enige doel; als deelnemer werk je ook aan jouw conditie, kracht en een goede afstemming van voeding en beweging. Ook bieden we outdoor-activiteiten aan, waarbij je kennismaakt met verschillende sporten. Daarnaast krijgt het vasthouden van een gezondere leefstijl veel aandacht. Jouw trainers zorgen dan ook voor een intensieve begeleiding, waarin het sociale aspect van de groepstraining en de motivatie om door te gaan een belangrijke rol spelen.

Persoonlijk programma
Dit programma bestaat uit twee fasen; je wordt zorgvuldig begeleid van fase I naar fase II en maakt die stap als jij daar klaar voor bent. We stellen het programma dan ook op jouw persoon af, op basis van jouw doelstelling, persoonlijke voorkeuren en beschikbaar budget. Je kunt de kosten overigens (gedeeltelijk) vergoed krijgen, afhankelijk van jouw zorgverzekering.

Ervaren team
Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft al jarenlang ervaring met speciale programma’s voor mensen met overgewicht. Er staat dan ook een zeer ervaren team van experts voor je klaar. Je wordt intensief begeleid door een fysiotherapeut, een psychosomatisch therapeut en een diëtist.Voorlichtingsavond
Tijdens deze voorlichtingsavond informeren fysiotherapeuten Carina Heer (Baarlo) en Tommy Kroes (Venray), in samenwerking met de diëtiste Lieke Hoeben jou over de inhoud van het programma. Tevens is er gelegenheid tot vragen stellen.

Voorlichtingsavond locatie Baarlo: 5 april 2018, 19.00 uur.

Voorlichtingsavond locatie Venray: 12 april 2018, 20.15 uur.


Wil jij een van deze avonden bijwonen, dan kun je jezelf aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldingen infoavond AMK

Copyright © Knooppunt Centrum voor GezondheidCreated by LR Internet