Knooppunt Baarlo/Venlo: 077 4778305 Knooppunt Venray: 0478 729932 info@knooppunt-centrum.nl
Weer lekker in je vel met Knooppunt!
Direct een afspraak maken

Medische Trainings Therapie

Wilt u graag weer meer bewegen? Maar is fitness bij een ‘gewone’ sportschool niks voor u? Medische Trainingstherapie (MTT) bij onze praktijken in Baarlo en Venray biedt trainingen aan in een veilige en verantwoorde (sport)omgeving, onder begeleiding van een sport motorisch therapeut of fysiotherapeut. Met hun hulp kunt u uw doelstellingen realiseren door middel van een gericht trainingsprogramma. Uw vorderingen worden bijgehouden door op regelmatige basis een testmoment in te bouwen. Tijdens de MTT kunt u gratis gebruik maken van hartslagmeters.


Proeflessen
Om kennis te maken met Medische Trainingstherapie, kunt u twee gratis proeftrainingen volgen. Vul hiervoor onderstaande gegevens in en klik op versturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor deze proeftrainingen.

Vraag nu een gratis proefles Medische Trainingstherapie aan

Intake
Wilt u meteen starten met onze Medische Trainings Therapie? Plan dan meteen een intake in! Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Vraag nu een intake Medische Trainingstherapie aan

Copyright © Knooppunt Centrum voor GezondheidCreated by LR Internet