LEEFSTIJLCOACHING

Jouw evenwicht in eten, bewegen & mindset

Je bent op zoek naar jouw evenwicht. Dus zowel plezierig bewegen, gezond eten als voldoende rust, in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig. Dan is het Kooppunt Leefstijl Programma iets voor jou!  Onze ervaren specialisten begeleiden je graag op weg naar een langdurig gezonde leefstijl, passend bij jouw situatie.

Zet de eerste stap en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

LEVIT®

leefstijlcoaching gezonde leefstijl

LEVIT is een aanpak op het gebied van vitaliteit en een gezonde leefstijl. We willen jou bewegen naar een gezond, actief en ontspannen leven. LEVIT is een gefaseerde aanpak, gericht op een duurzame gedragsverandering op het gebied van leefstijl een heeft 3 pijlers; bewegen, eten en rust. Fysieke, sociale en mentale activiteiten vormen het uitgangspunt van deze nieuwe benadering.

Eten
Gezonde voeding is het belangrijkste onderdeel van een gezonde leefstijl. Samen zorgen we dat jouw eetpatroon bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Bewegen
Bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Samen vinden we de balans tussen wat goed is voor jou, het optimale doel bereiken én zorgen dat je het volhoudt.

Mindset
Rusten, slapen en ontspanning. Allemaal activiteiten die van het grootste belang zijn voor een gezonde leefstijl. Het zijn juist deze ‘activiteiten’ die voorwaardelijk zijn om met plezier te bewegen of gezond te eten.

De trainingszaal bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid in Baarlo is uitgerust met de meest moderne fitnessapparatuur zoals eGym en Efle-xx.